OvenClean maakt uw oven schoon in slechts 2 uur!
Maak direct een afspraak

OvenClean gebruikt enkel biologische, niet-schadelijke producten.
U kunt uw oven direct gebruiken!

Neem contact op!

OvenClean voor de schoonste ovens en keukenapparatuur!

OvenClean is een specialist in het schoonmaken van alle soorten ovens. Of het nu gaat om een grilloven, een bakoven, een hete-luchtoven of een combi-oven.

OvenClean laat uw oven weer in showroom conditie achter.

Ook maken wij kookplaten, afzuigkappen, barbecues en vaatwassers grondig schoon. Indien gewenst vervangen wij ook lampjes en filters in ovens en afzuigkappen.

Reviews

Bekijk alle reviews

Rieneke Tintel

Je denkt natuurlijk "Ja ja, mooi zulke voor en na foto's maar mijn oven is zo vies, dat gaat niet werken". Mis! Het werkt wel. Mijn oven, afzuigkap, kookplaat en vaatwasser staan hier te blinken! Geweldig. Top, ik ben helemaal happy!

Shaida Imamdi-Dahoe

Ovenclean is echt een aanrader ik ben erg blij met de werkzaamheden die Marcel heeft uitgevoerd. Mijn oven en afzuigkap werken weer als vanouds.

Mirjam Gevers

Vandaag is Marcel van Ovenclean bij ons geweest. Wat werkt die man hard en netjes. Onze oven en de filters van de wasemkap zien er weer als nieuw uit. Nooit gedacht dat ik weer zo'n mooie en schone oven zou krijgen. Echt een aanrader om te laten doen. We kunnen er weer even tegenaan. Dus niet langer twijfelen maar maak een afspraak.

Waarom kiest men voor OvenClean?

  • Een schone oven werkt beter en verbruikt minder energie!
  • Wij doen alle merken ovens
  • Geen rook of nare geurtjes meer
  • Wij gebruiken alleen biologische producten
  • Kind- en diervriendelijk
  • PIN betaling mogelijk

Landelijke dekking

Wij werken in heel Nederland! Bel 0297-201243 of mail ons om een afspraak te maken voor het schoonmaken van uw oven, afzuigkap of fornuis!

Neem contact op!